E-Man en Novacres voegen websites samen!
Logo enova
In ons vorige bericht, eerder vandaag, heeft u kunnen lezen dat E-Man en Novacres samen verder gaan als Enova b.v. Belangrijk gevolg van de fusie is dat klanten van beide organisaties nu gebruik kunnen maken van één, nieuwe website, www.enova.nl.

Op vele punten verbeterd!

 • Logischer gegroepeerd
  De navigatie is opnieuw opgezet met als doel om de informatie beter en modulair te groeperen. U kunt daardoor nu snel kiezen of u bijvoorbeeld uw energieprofiel voor de komende jaren wilt inzien dan wel aanpassen (energyPROFILE), wilt zien hoe de WKK momenteel draait, dan wel gedraaid heeft (energyBOX) of wat het draaien de afgelopen dagen heeft opgeleverd (energyCONTROL).
 • Hele schermbreedte
  Door een technische aanpassing gebruikt de nieuwe site automatisch de volle breedte van uw scherm. Daardoor kunnen wij de informatie veel overzichtelijker aanbieden dan tot nu het geval was.
 • www.novacres.com geïntegreerd
  Ook de huidige Novacres klanten voor energyTRADE en energySPREAD kunnen nu hun dealinformatie en positiewaardes terugvinden binnen www.enova.nl.
 • Marktinformatie en analyses
  Meer aandacht wordt gegeven aan goede, actuele marktinformatie en zullen er wekelijks analyses verschijnen van de korte, middellange en lange termijnmarkt.
 • Energie Management Systeem
  Samenvoegen van de lange termijn systemen van Novacres en de korte termijn systemen van E-Man is de eerste stap in de ontwikkeling van een volledig energie management systeem. Verdere ontwikkelingen gaan de komende maanden volgen met als uiteindelijk doel dat u, als klant, volledig ontzorgd, goede beslissingsinformatie aangereikt krijgt om elke kuub gas en elke megawattuur elektra zo optimaal mogelijk te kunnen verhandelen, van 3 jaar voor het leveringsjaar, tot de uiteindelijke facturatie aan toe. Uw financiële voordeel staat daarbij voorop!


Ga naar de nieuwe websiteInloggen E-Man klanten onveranderd!

E-Man klanten kunnen ook op de nieuwe website nog steeds gebruik maken van de hun bekende gebruikersnaam en wachtwoord.

Inloggen Novacres klanten eventueel nieuw wachtwoord

Klanten van Novacres die geen klant van E-Man waren zullen per email later op de dag een nieuwe gebruikersnaam en wachtwoord ontvangen. Daarmee kunnen ook zij op www.enova.nl inloggen en daar, onder energyTRADE dan wel energySPREAD de status van hun deals terugvinden.

www.e-man.nl en www.novacres.com voorlopig nog in de lucht!

De komende 2 maanden zullen www.e-man.nl en www.novacres.com gewoon nog te bereiken zijn zodat u de kans heeft om hierop terug te vallen wanneer u toch iets niet kunt vinden op www.enova.nl. Wel willen wij u adviseren www.enova.nl in uw Favorieten op te nemen en zoveel mogelijk direct over te stappen op de nieuwe website. Uiteindelijk gaan de huidige websites namelijk wel verdwijnen.

Vragen of opmerkingen?

Hebt u vragen of opmerkingen over het gebruik van de nieuwe website, neem dan contact op met uw energiemanager. In verband met de aankomende vakantieperiode is het ook mogelijk contact op te nemen met onze permanent beschikbare binnendienst, te bereiken op 088-4565050